NEUMANN JÁNOS EGYETEM - DOKUMENTUMOK

2002. ÉVI TFK HATÁROZATOK

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

1/2002. (I.15.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának Neveléstudományi Tanszékére (a kari főigazgató a tanszékvezetővel együtt fogalmazzon,) hirdessen meg docensi pályázatot.

 

2/2002. (I.15.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa az OTDK Szabályzatot a módosításokkal együtt 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta.

 

3/2002. (I.15.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Kiadói Tanácsot, és megbízta Hegedűs Gábor főiskolai tanárt a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet a tudományos és pályázati főigazgató-helyettes látja el.

 

4/2002. (I.15.) KT határozata:

A Kecskeméti Főiskola Nyomdájának üzemeltetése és elszámoltatása létrehozása napirendi pontot 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta.

 

5/2002. (I.15.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy dr. Kuti István főiskolai docenst terjessze elő a Magyar Felsőoktatásért Emlékplakettjére.

 

6/2002. (I.15.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 0 igen, 10 nem, 0 tartózkodás szavazattal elutasította a Műszaki Főiskolai Kar Kari Tanácsának javajslatát a Főiskolai Tanács összetételének megváltoztatására.

 

7/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Zenei Tanszékre kiírt főiskolai adjunktusi álláshelyre    dr. Szabóné Csikai Ágnes nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 14 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

8/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Magyar Nyelv és Irodalmi Tanszékre kiírt főiskolai adjunktusi álláshelyre Szinger Veronika nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 14 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

9/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Magyar Nyelv és Irodalmi Tanszékre kiírt főiskolai adjunktusi álláshelyre Balázsné Szabó Ildikó nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 14 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

10/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Neveléstudományi Tanszékre kiírt főiskolai adjunktusi álláshelyre Jelenfiné Koncsek Andreanyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 1 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

11/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 14 igen, 0 nem szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskoláért Emlékéremre Dr. Hári József főiskolai docenst terjeszti fel a Kecskeméti Főiskola Tanácsa elé és a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

12/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Tanulmányi Bizottságot, és megbízta Brindza Attila főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

 

13/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Tudományos Bizottságot, és megbízta Lipócziné dr. Csabai Sarolta főiskolai tanárt a bizottság megszervezésével Az intézményi felügyeletet a tudományos és pályázati főigazgató-helyettes látja el.

 

14/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Gazdálkodási Bizottságot, és megbízta dr. Tánczos Szabó László főiskolai adjunktust a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet a kari főigazgató látja el.

 

15/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Fegyelmi Bizottságot, és megbízta dr. Sztrinkóné dr. Nagy Irén főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

 

16/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Diákjóléti Bizottságot, és megbízta Ádám Ferencné főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

 

17/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Minőségügyi Bizottságot, és megbízta dr. Makai Katalin főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet a külügyi és minőségbiztosítási kari főigazgató-helyettes látja el.

 

18/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Beruházási Bizottságot, és megbízta Kriskó János főiskolai docenst a bizottság megszervezésével Az intézményi felügyeletet a kari főigazgató látja el.

 

19/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Pályázati Bizottságot, és megbízta Dr. Hegedűs Gábor főiskolai tanárt a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet a tudományos és pályázati főigazgató-helyettes látja el.

 

21/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Gyakorlati Képzési Bizottságot, és megbízta Szászné dr. Virányi Katalin főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

A bizottság két albizottságot működtet: az Óvodai Gyakorlati Képzési Albizottságot, ill. az Iskolai Gyakorlati Képzési Albizottságot.

 

22/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Kreditbizottságot, és megbízta dr. Kuti István főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

 

23/2002. (II.7.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa létrehozta a Kari Szakfejlesztési Bizottságot, és megbízta Koperniczkyné dr. Torma Mária főiskolai docenst a bizottság megszervezésével. Az intézményi felügyeletet az oktatási főigazgató-helyettes látja el.

A bizottság albizottsága: a Tantervfejlesztő Albizottság.

 

24/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 11 igen, 0 nem szavazattal elfogadta, Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Gyakorló Óvodájának Szervezeti és Működési Szabályzatát.

 

25/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 11 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola (Tanítóképző Főiskolai Kara) és az Universita Stranieri di Perugia között Kulturális együttműködési szerződés jöjjön létre, és azt a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

27/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 11 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta és támogatja a kari Társadalomtudományi Intézet megalakulását, és azt a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

28/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Vizuális Nevelés Tanszék gondozásában indított tárgy és környezetkultúra kurzus megszüntetését és elfogadta (VN-112) népművészet és tárgykultúra kurzus indítását.

 

29/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Vizuális Nevelés Tanszék gondozásában indított kézművesség, játszóházi gyakorlat kurzus megszüntetését és elfogadta a báb és kézművesség kurzus indítását.

 

30/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Zenei Tanszék gondozásában indított Zeneelmélet III. kurzus megszüntetését és elfogadta a könnyűzene alapjai  kurzus indítását.

 

31/2002. (IV.4.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Zenei Tanszék gondozásában indított Ének-szolfézs kurzus óraszámát csökkentse és elfogadta a Dramatikus népi gyermekjáték  kurzus indítását.

 

32/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar az Idegennyelvi és Irodalmi Tanszékére pályázatot hirdessen angol nyelvi tanársegédi munkakör ellátására.

 

33/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar az Idegennyelvi és Irodalmi Tanszékére pályázatot hirdessen német nyelvi tanársegédi munkakör ellátására.

 

34/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar a Természettudományi Tanszékére pályázatot hirdessen tanársegédi munkakör ellátására.

 

35/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 9 igen, 0 nem, 1 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar a Vizuális Nevelési Tanszékére pályázatot hirdessen adjunktusi munkakör ellátására.

 

36/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal  elutasította a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Neveléstudományi Tanszékére benyújtott docensi pályázatokat.

 

37/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskola Neveléstudományi Tanszékére Mirnics Zsuzsanna pályázatát adjunktusi munkakörre.

 

38/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a 2001/2002-es tanév záróvizsga-bizottságok elnökeinek névsorát.

 

39/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a 2003-as évi Felvételi Tájékoztatóban küldendő szöveget.

 

40/2002. (V.16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a 2002  szeptemberétől érvényes Kredittanterveket.

 

41/2002. (V. 16.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának intézeteként létre jöjjön a Kari Idegennyelvi Intézet, és azt a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

42/2002. (V.16) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 7 igen, 0 nem, 3 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar keretein belül működő Pedagógus Továbbképzési Központ nevének Továbbképzési és Vizsgaközpontra való változtatását, és azt a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

43/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által az Idegennyelvi és Irodalmi Tanszékre kiírt főiskolai tanársegédi álláshelyre Hardi Judit nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 1 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

44/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által az Idegennyelvi és Irodalmi Tanszékre kiírt főiskolai tanársegédi álláshelyre V. Sági Norberta nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

45/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Vizuális Nevelési Tanszékre kiírt főiskolai adjunktusi álláshelyre Kovács Hajnalka nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

46/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Felvételi szabályzatát.

 

47/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Tanulmányi és Vizsgaszabályzatát.

 

48/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola hallgatók juttatásairól és a hallgatók által fizetendő térítésekről szóló főiskolai szabályzatának kari mellékletét.

 

49/2002. (VI.13.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 0 igen, 12 nem, 0 tartózkodás szavazattal nem támogatta a Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar előterjesztését a kar Menedzsment Tanulmányok és Idegennyelvi Kommunikációs Intézet létrehozására.

 

50/2002. (VI.13) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar által hirdetett szabadon választható kurzusok listáját.

 

51//2002. (VI.13) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése Lestár Péter tiszteletére emléktáblát helyezhessen el Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar központi épületére úgy, hogy annak jelenlegi arculata ne változzon meg.

 

 

52//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar által a Társadalom Tudományi Intézetre kiírt igazgatói álláshelyre Dr. Szabó Ildikó főiskolai tanár nyújtotta be pályázatát. A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a jelölt kinevezését.

 

53//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar főigazgatói pályázatának kiírását.

 

54//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Brunszvik Teréz díjra  Koperniczkyné dr. Torma Mária főiskolai docenst terjeszti fel a Kecskeméti Főiskola Tanácsa elé és a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

55//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy Apáczai Csere János díjra Dr. Janurik Tamás főiskolai tanárt terjeszti fel a Kecskeméti Főiskola Tanácsa elé és a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

56//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy Brindza Attila főiskolai docens a Kari Tanács Kitüntetésére kapja meg.

 

57//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskoláért kitüntetésre Ádám Ferencné főiskolai docenst terjeszti fel a Kecskeméti Főiskola Tanácsa elé és a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

58//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal jóváhagyta a gyakorló óvodájának Házirendjét.

 

59//2002. (X.10.) KT határozata:

A Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa a 2002. május 16-1 41/2002 (V.16) KT határozatát 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal megerősítette, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának intézeteként létre jöjjön a kari Idegennyelvi Intézet, és azt a Főiskolai Tanácsnak elfogadásra javasolja.

 

60//2002. (X.10.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 8 igen, 0 nem, 3 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Pályázatának rendjéről szóló szabályzatát.


61/2002.  (XI.19.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 8 igen, 0 nem, 3 tartózkodás szavazattal elfogadta a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar éves jelentését a MAB számára.

 

62/2002.  (XI.19.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 12 igen, 0 nem 0 tartózkodás szavazattal elfogadta, hogy a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar gyakorló óvodájába pályázatot hirdessen óvodavezető munkakör ellátására.

 

63/2002-1  (XI.19.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 10 igen, 0 nem, 1 tartózkodás szavazattal elfogadta a Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola alapító okiratának azon módosítását, hogy az iskola Kecskemét és vonzáskörzetében közoktatási feladatokat ellátó oktatási-nevelési intézmény.

 

63/2002-2  (XI.19.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 4 igen, 0 nem, 6 tartózkodás szavazattal nem fogadta el a Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola alapító okiratának azon módosítását, hogy az iskola önálló jogi személy.


63/2002-3  (XI.19.) KT határozata:

A Tanítóképző Főiskolai Kar Kari Tanácsa 11 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazattal elfogadta a Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola alapító okiratának azon módosítását, hogy az iskola által igénybe vett ingatlanok a Kecskeméti Körzeti Földhivatalban belterületként a 4191 (Budai u. 7.), és a 4212 (Csokonai u. 9.) hrsz-on szerepelnek.

Főmenü